• PRAZNOVANJE ZA PRAZNOM TRPEZOM I PORED HLADNE PEĆI

    ZRENJANIN – Povodom Svetskog dana socijalne pravde, 20. februara, saopštenjem se oglasila Levica Srbije u Zrenjaninu. „Međunarodni dan socijalne pravde i ove godine praznovaće sirotinja za praznom trpezom i pored hladne peći. Socijalna beda proizilazi iz zatvorenih fabrika, zaparloženih njiva, ugašenih radnih mesta, loše socijalne zaštite iz lošeg vođenja države u kojoj skoro tri decenije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRAZNOVANJE ZA PRAZNOM TRPEZOM I PORED HLADNE PEĆI

    ZRENJANIN – Povodom Svetskog dana socijalne pravde, 20. februara, saopštenjem se oglasila Levica Srbije u Zrenjaninu.

    „Međunarodni dan socijalne pravde i ove godine praznovaće sirotinja za praznom trpezom i pored hladne peći. Socijalna beda proizilazi iz zatvorenih fabrika, zaparloženih njiva, ugašenih radnih mesta, loše socijalne zaštite iz lošeg vođenja države u kojoj skoro tri decenije vlada korupcija. Kontejnerska ishrana, prosjaci po ulicama, onaj ko ima malo sreće, može da dobije od narodne kuhinje ručak. To je stvarnost od koje i građani i politika okreću leđa“, navodi se u saopštenju Levice Srbije.

    U saopštenju se dodaje da političari ovog dana obilaze sirotinju, centre za socijalni rad, bolesne, domove za stare ljude, prihvatilišta, siromaštvom ugrožene porodice, reklamiraju svoju dobrotu kroz simbolične pakete.

    „To je lažna predstava koju vlast priređuje za narod“, ističu u Levici Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]