Politika

PONOVO NAPADNUTE PROSTORIJE SNS (FOTO)

ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su ponovo napadnute stranačke prostorije SNS, i to u toku noći 21. aprila. Tom prilikom nepoznate osobe su kamenicama razbile staklo. U ranim jutarnjim satima pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su obavili uviđaj, kako bi počinioci bili pronađeni.

sns-prostorije

“Gradski odbor SNS najoštrije osuđuje ponovni napad koji su izveli politički neistomišljenici, motivisani isključivo mržnjom prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. Miting koji je održan u Zrenjaninu je jasno pokazao da imamo ogromno poverenje i podršku naših sugrađana, kojima ćemo, zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića, obezbediti uslove kakve zaslužuju. Na osnovu realizovanih velikih infrastrukturnih projekata i stabilizacije privredno – ekonomske situacije jasno smo pokazali da radimo u službi građana, ali i na tome da Srbija postane bolje mesto za život i rad”, navodi se u saopštenju zrenjaninskih naprednjaka.

sns-prostorije

Podsećanja radi, prostorije SNS u Zrenjaninu su prvo napadnute u noći između 15. i 16. aprila, kada je takođe izlomljeno staklo, o čemu više možete pročitati ovde. 

kamenice

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM