• PONOVO NAPADNUTE PROSTORIJE SNS (FOTO)

    Ovo je drugi atak u poslednjih nekoliko dana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONOVO NAPADNUTE PROSTORIJE SNS (FOTO)

    ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su ponovo napadnute stranačke prostorije SNS, i to u toku noći 21. aprila. Tom prilikom nepoznate osobe su kamenicama razbile staklo. U ranim jutarnjim satima pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su obavili uviđaj, kako bi počinioci bili pronađeni.

    sns-prostorije

    „Gradski odbor SNS najoštrije osuđuje ponovni napad koji su izveli politički neistomišljenici, motivisani isključivo mržnjom prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. Miting koji je održan u Zrenjaninu je jasno pokazao da imamo ogromno poverenje i podršku naših sugrađana, kojima ćemo, zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića, obezbediti uslove kakve zaslužuju. Na osnovu realizovanih velikih infrastrukturnih projekata i stabilizacije privredno – ekonomske situacije jasno smo pokazali da radimo u službi građana, ali i na tome da Srbija postane bolje mesto za život i rad“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih naprednjaka.

    sns-prostorije

    Podsećanja radi, prostorije SNS u Zrenjaninu su prvo napadnute u noći između 15. i 16. aprila, kada je takođe izlomljeno staklo, o čemu više možete pročitati ovde. 

    kamenice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]