• Ponavljaju se izbori na nekoliko biračkih mesta u Zrenjaninu

    Republička izborna komisija je donela rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje na izborima za poslanike Narodne skupštine. Izbori će se, između ostalog, ponoviti i na tri biračka mesta u Zrenjaninu.   U sredu, 1. jula, u periodu od 7 do 20 časova, izbori će biti ponovljeni na biračkom mestu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponavljaju se izbori na nekoliko biračkih mesta u Zrenjaninu

    Republička izborna komisija je donela rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje na izborima za poslanike Narodne skupštine. Izbori će se, između ostalog, ponoviti i na tri biračka mesta u Zrenjaninu.

     

    U sredu, 1. jula, u periodu od 7 do 20 časova, izbori će biti ponovljeni na biračkom mestu broj 36 (Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“), kao i na biračkim mestima broj 13 (OŠ „Stevan Knićanin) i broj 16 (MZ Lazarevo).

     

    Pročitajte još: Pokret Metla 2020: Mi smo moralni pobednici lokalnih izbora

     

    Republički izbori biće ponovljeni i na dva birališta u opštini Sečanj. U pitanju su biračka mesta 6 i 7 – Hala sportova i ZZ „Modoš“.

     

    Ponovo će se glasati i na biračkom mestu broj 30 u opštini Žitište (osnovna škola).

     

    Na nekim mestima biće ponovljeni i pokrajinski izbori

     

    Na pojedinim biralištima u srednjem Banatu biće ponovljeni izbori i za pokrajinske poslanike. Pokrajinska izborna komisija je odlučila da se otklone logičko-računske greške, koje su, kako se navodi u saopštenju, posledica očigledne omaške u popunjavanju zapisnika o radu biračkog odbora na sprovođenju glasanja. Na biračkim mestima, na kojima rezultat glasanja nije bilo moguće utvrditi, komisija je donela rešenje o ponavljanju glasanja.

     

    Glasanje za poslanike u Skupštini AP Vojvodine biće ponovljeno na pet biračkih mesta na teritoriji grada Zrenjanina. U pitanju su biračka mesta 16 (MZ Lazarevo), 26 (OŠ „Sveti Sava“), 28 (MZ Tomaševac), 55 (OŠ „Dr Jovan Cvijić“) i 60 (MZ „Dositej Obradović“).

     

    Izbori će biti ponovljeni i na tri birališta u opštini Žitište. To su biračka mesta 12 (Lovački dom Čestereg), 13 (MZ Banatsko Karađorđevo) i 14 (OŠ Banatsko Karađorđevo).

     

    Opet će se glasati i na dva biračka mesta u sečanjskoj opštini – 16 (Dom penzionera) i 36 (OŠ Šurjan), kao i na jednom mestu u opštini Novi Bečej (22 – OŠ „Dr Đorđe Joanović“).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]