Politika

POLITIČKI SUKOB: Predsednik SO Novi Bečej podneo ostavku!

skupština opštine novi bečej
Foto: Opština Novi Bečej

Skupština opštine Novi Bečej dobila je novog predsednika, nakon što je dosadašnji, Mirjan Jakšić, podneo ostavku.

 

Za novog predsedavajućeg lokalnog parlamenta, na poslednjoj sednici SO Novi Bečej, imenovan je Milovan Baštovanov, a ove kadrovske promene prokomentarisao je predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović.

 

– Želim mu sve najbolje u životu, kao i srećan prelazak u Ligu socijaldemokrata Vojvodine, kod svog političkog oca. Meni je žao što se sve to tako završilo – kazao je Maksimović, dodajući da su aktuelni problemi opštine, poput isplate duga za most koji je trebalo da poveže Novi Bečej i Bečej, a o čemu je portal zrenjaninski.com nedavno PISAO, prioritet kojim bi građani i lokalna samouprava trebalo da se bave.

 

Ovim povodom reagovala je i Liga socijaldemokrata Vojvodine koja je saopštila da ne želi da učestvuje u unutarstranačkim brakorazvodnim parnicama drugih partija.

 

– Ne možemo da podržimo nijednu opciju koja se zaklinje i krije iza Aleksandra Vučića. Da li je bilo nekih kriminalnih radnji i štete koje su na Skupštini opštine Novi Bečej pominjane odlučiće nadležni organi. To nisu stvari kojima LSV u ovom trenutku treba da se bavi. Ono što je zbog okolnosti koje su pratile slučaj ostavke predsednika SO Novi Bečej Mirjana Jakšića iz SNS ostalo u drugom planu za nas je mnogo važnije, a to je izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci ove godine – kazao je Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora LSV.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM