• POKRET SOCIJALISTA ODRŽAO IZBORNU KONVENCIJU U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Izborna konvencija Pokreta socijalista, sa koje je upućena jedinstvena podrška članica koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, predsedničkom  kandidatu Aleksandru Vučiću, održana je večeras u zrenjaninskom hotelu „Vojvodina“. Skupu su, pored ostalih, prisustvovali i predsednik Pokreta socijalista i ministar u vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Lider Pokreta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POKRET SOCIJALISTA ODRŽAO IZBORNU KONVENCIJU U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Izborna konvencija Pokreta socijalista, sa koje je upućena jedinstvena podrška članica koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, predsedničkom  kandidatu Aleksandru Vučiću, održana je večeras u zrenjaninskom hotelu „Vojvodina“.

    Skupu su, pored ostalih, prisustvovali i predsednik Pokreta socijalista i ministar u vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

    Lider Pokreta socijalista naglasio je da ta politička opcija nije najbrojnija niti najveća u koaliciji, ali je svakako najlojalnija.

    – U Srbiji nijedni izbori nisu samo izbori, to ovde nije samo birokratska obaveza, oni su ovde prekretnica i poruka nacije kojim putem hoće da ide. Predsednički izbori ovde su pokazatelj raspoloženja i uverenja nacije a ovo su izbori koji određuju sudbinu jedne političke generacije – ocenio je Vulin, uz poziv prisutnima i svim simpatizerima Pokreta socijalista da zdušno podrže Aleksandra Vučića na predstojećim izborima.

    – On nije samo kandidat Srpske napredne stranke, niti samo naše koalicije, on je kandidat građana Srbije, koji žele da naša zemlja nastavi putem kojim je krenula. On je kandidat Srbije u kojoj više ne može da dođe nijedan ambasador i da naređuje. Zato vas pozivam da 2. aprila izađete na izbore i glasate za našeg zajedničkog kandidata, Aleksandra Vučića – poručio je Vulin.

    Na skupu su govorili i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zatim novoizabrani predsednik zrenjaninskog odbora Pokreta socijalista Dejan Damjanović, kao i stranački aktivisti Svetlana Selaković, Milan Čavić i Predrag Vuletić, svi sa jasnom porukom da se izaše na izbore i pruži podrška kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika