• POKRET SLOBODNIH GRAĐANA ORGANIZUJE TRIBINU

    ZRENJANIN – Pokret slobodnih građana (PSG) organizuje tribinu „Zrenjanin i vojvođanske teme o kojima se ne priča“, koja će se održati u subotu, 23. decembra, u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.   Učesnici tribine su predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predstavnik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata Slavko Vukov, filmski i književni kritičar, novinar i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POKRET SLOBODNIH GRAĐANA ORGANIZUJE TRIBINU

    ZRENJANIN – Pokret slobodnih građana (PSG) organizuje tribinu „Zrenjanin i vojvođanske teme o kojima se ne priča“, koja će se održati u subotu, 23. decembra, u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

     

    pokret slobodnih građana

    Učesnici tribine su predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predstavnik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata Slavko Vukov, filmski i književni kritičar, novinar i esejista Milan Vlajčić, novinar i potpredsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić, predsednik Odbora za Vojvodinu Pokreta slobodnih građana Nebojša Milenković i filmski i televizijski reditelj Janko Baljak.

     

    Na tribini će premijerno biti predstavljeno i Pismo za Vojvodinu Saše Jankovića – dokument koji najavljuje kako politiku tako i strateške pravce delovanja Pokreta slobodnih građana u Vojvodini.

     

    Takođe biće najavljen i početak rada Povereništva i kancelarije Pokreta u ovom gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]