• POKRET RAVNOPRAVNOST PRISTUPIO JEDNOJ STRANCI

    Pod ovom zastavom će nastupati

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Pokret Ravnopravnost je saopštio da je nakon višemesečnih razgovora doneo odluku da pristupi Socijaldemokratskoj uniji (SDU) kao njen zrenjaninski odbor.

    Nekadašnje prostorije Pokreta Ravnopravnost
    Nekadašnje prostorije Pokreta Ravnopravnost

    – Smatramo da će se naša dosadašnja borba za prava radnika i malih akcionara u privatizaciji na najbolji način nastaviti i unaprediti pristupanjem SDU – kaže predsednica Inicijativnog odbora za osnivanje Gradskog odbora SDU u Zrenjaninu Jasmina Aćin. 

    Po njenim tvrdnjama, kao što je Pokret Ravnopravnost postao prepoznatljiv po svojoj doslednosti u borbi za radnike i male akcionare, i po istrajnosti u ovoj borbi uprkos najtežim izazovima, tako je i SDU poznata javnosti i biračima po svojoj upornoj i beskompromisnoj borbi za ljudska i manjinska prava.

    – Ceneći ne samo ideje koje zastupa SDU, već pre svega njenu doslednost sopstvenim načelima, doneli smo odluku da nastavimo borbu pristupanjem Socijaldemokratskoj uniji – navela je Aćin.

    Podsetimo, Pokret Ravnopravnost osnovali su bivši radnički lider i nekadašnji generalni direktor „Jugoremedije“ Zdravko Deurić  i njegovi saradnici, uglavnom predstavnici radnika iz propalih zrenjaninskih preduzeća. Pokret Ravnopravnost je jedno vreme bio parlamentarna stranka i imao je svoje predstavnike u Gradskom veću Zrenjanina. 

    O ovom Pokretu nedavno je bilo reči u javnosti, jer je ostao dužan za zakup poslovnih prostorija, a tekst o tome možete pročitati ovde. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika