• POKRAJINSKA VLADA OSUDILA ISPISIVANJE ŠOVINSTIČKIH UVREDA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinska vlada najoštrije osuđuje ispisivanje šovinističkih uvreda na kući porodice Delić u Zrenjaninu. Pokrajinska vlada je zatražila od Policijske uprave u Zrenjaninu da preduzme mere iz svoje nadležnosti na otkrivanju počinilaca.     Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić saglasili su se u telefonskom razgovoru da uvredljive […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POKRAJINSKA VLADA OSUDILA ISPISIVANJE ŠOVINSTIČKIH UVREDA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinska vlada najoštrije osuđuje ispisivanje šovinističkih uvreda na kući porodice Delić u Zrenjaninu. Pokrajinska vlada je zatražila od Policijske uprave u Zrenjaninu da preduzme mere iz svoje nadležnosti na otkrivanju počinilaca.

     

    vlada
    Gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović osudili ispisivanje grafita

     

    Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić saglasili su se u telefonskom razgovoru da uvredljive grafite treba ukloniti u najhitnijem roku.

     

    „Najveće vrednosti Vojvodine i njen najsnažniji karakter ogledaju se u zajedničkom životu i toleranciji i nikome neće biti dozvoljeno da te vrednosti narušava“, navodi se u saopštenju Pokrajinske vlade, dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com.

     

    Kuća porodice Delić u Zrenjaninu osvanula je išarana uvredljivim grafitima. Na fasadi je, između ostalog, osvanula i poruka: „Mađarsko go…“

     

    Ovim povodom reagovao je i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, a šta je rekao, možete pročitati OVDE. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Kretenima bič po turu i ašov u ruke da istroše negativnu energiju.Podrška našim komšijama i braći Mađarima.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika