• POKRAJINA DODELILA ZRENJANINKI GODIŠNJE PRIZNANJE

    NOVI SAD – Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao predsednik Igor Mirović, odlučila da se godišnje priznanje u oblasti ravnopravnosti polova dodeli pokrajinskoj poslanici Stojanki Lekić iz Zrenjanina.     Njoj je priznanje dodeljeno za aktivizam u formiranju Ženske parlamentarne mreže u Skupštini Vojvodine, aktivnosti na osnaživanju žena iz različitih društvenih grupa, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POKRAJINA DODELILA ZRENJANINKI GODIŠNJE PRIZNANJE

    NOVI SAD – Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao predsednik Igor Mirović, odlučila da se godišnje priznanje u oblasti ravnopravnosti polova dodeli pokrajinskoj poslanici Stojanki Lekić iz Zrenjanina.

     

    Stojanka Lekić (prva s desna)

     

    Njoj je priznanje dodeljeno za aktivizam u formiranju Ženske parlamentarne mreže u Skupštini Vojvodine, aktivnosti na osnaživanju žena iz različitih društvenih grupa, kao i za uspostavljanje i promovisanje mehanizama rodne ravnopravnosti u lokalnim samoupravama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika