• PODRŽAVAJU DEKLARACIJU

    ZRENJANIN – Saopštenjem se oglasio Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu . U njemu, između ostalog stoji, da Go SDS podržava peticiju Udruženja ratnih vojnih invalida za usvajanje Deklaracije o genocidu Nezavisne države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom II svetskog rata. Ujedno, Gradski odbor SDS poziva sve članove koji imaju pravo glasa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PODRŽAVAJU DEKLARACIJU

    ZRENJANIN – Saopštenjem se oglasio Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu . U njemu, između ostalog stoji, da Go SDS podržava peticiju Udruženja ratnih vojnih invalida za usvajanje Deklaracije o genocidu Nezavisne države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom II svetskog rata.

    referendum-ok

    Ujedno, Gradski odbor SDS poziva sve članove koji imaju pravo glasa na izborima u Republici Srpskoj , da podrže kandidate Srpske demokratske stranke na predstojećim izborima , kao i da podrže referendum o  usvajanju Dana Republike Srpske.Svim srcem podržavamo odluku braće iz RS , da na politički i legalan način iskažu svoje samoopredeljenje, stoji u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]