• Po deveti put u Zrenjaninu organizovan protest „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Novinari Hanibal Kovač i Milan Jovanović, kao i penzioner Mile Delić, bili su govornici na večerašnjem, devetom po redu protestu „1 od 5 miliona“ u Zrenjaninu. Okupljenima se obratila i odbornica DS u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar.   Po običaju, učesnici protesta su se okupili ispred zgrade Robne kuće, a nakon obraćanja govornika, zaputili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Po deveti put u Zrenjaninu organizovan protest „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Novinari Hanibal Kovač i Milan Jovanović, kao i penzioner Mile Delić, bili su govornici na večerašnjem, devetom po redu protestu „1 od 5 miliona“ u Zrenjaninu. Okupljenima se obratila i odbornica DS u Skupštini grada Zrenjanina Alisa Kockar.

     

    Po običaju, učesnici protesta su se okupili ispred zgrade Robne kuće, a nakon obraćanja govornika, zaputili su se u protestnu šetnju.

     

    Mile Delić je postao poznat javnosti kada je vratio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću 5.000 dinara koji su isplaćeni svim penzionerima.

     

    Milan Jovanović je novinar portala Žig info kome je zapaljena kuća. Nakon ovog nemilog događaja uhapšen je sada već bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, koji je osumnjičen da je podstrekivao ostale okrivljene u ovom slučaju da zapale Jovanovićevu imovinu.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]