• PETRIN, GLADIĆ I ŠIJAN NOVI PREDSEDNICI

    ZRENJANIN – O promenama naziva ulica i trgova u naredne četiri godine odlučivaće nova komisija na čijem čelu je Dragana Petrin. Komisija je osim predsednice dobila i nove članove a to su Saša Toković,Svetozar Đurišić, Jožef  Rapoš, Milan Zečar, Filip Krčmar i Miodrag Dostanić.   Izabrana je i nova komisija na nagrade i priznanja a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PETRIN, GLADIĆ I ŠIJAN NOVI PREDSEDNICI

    ZRENJANIN – O promenama naziva ulica i trgova u naredne četiri godine odlučivaće nova komisija na čijem čelu je Dragana Petrin. Komisija je osim predsednice dobila i nove članove a to su Saša Toković,Svetozar Đurišić, Jožef  Rapoš, Milan Zečar, Filip Krčmar i Miodrag Dostanić.

    skupstina-11

     

    Izabrana je i nova komisija na nagrade i priznanja a na njenom čelu je Boris Gladić. Novi članovi su Vlastimir Čolić, Dejan Cvejanov,Tanja Šijaković i Aleksandra Dimitrijević.

    Novi predsednik komisije za izbor direktora javnih preduzeća i ustanova je Marko Šijan a članovi Dragan Kalić, Goran Tajdić, Maja Bukvić i Marina Bulik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Sve „stručnjak“ do „stručnjaka“ u prevodu moj do moga. Tu se naročito ističe dokazani stručnjak Tajdić koji nam je omogućio pitku vodu. Svaka čast na izboru svih navedenih likova. Smeši nam se lepa budućnost. Ne plači moj rodni grade znaju i oni da neće dugo.

    2. Marko Šijan – nepotizam cveta u Gradskoj skupštini ! Sin Dušana Šijana, načelnika Srednjobanatskog upravnog okruga, sa NULA dana radnog iskustva, preko stranke je ušao u Gradski parlament, a sad je unapređen u predsednika komisije za izbor direktora javnih preduzeća i ustanova ?! Na osnovu kojih referenci, iskustva, radnog staža… je bukvalno pao u fotelju?! Strašno. Preko raznih očeva i majki, kumovsko-rođačkih veza se i dalje kroji budućnost našeg grada.

    3. A Krcmar zet dojucerasnjeg pomocnika gradonacelnika,lika…ne coveka pod aktivnim sudskim gonjenjem za visemilionsku prevaru….inace Krcmar je promađarski orjentisan do zla…pitajte gradonacelnika ako ne verujete …bio je na izlozbi koju je ovaj …hortijevac organizovao.
      Sin Sijanov je i kao sin isao u Noginsk….o tome da je na listi za poslanike…pssst.
      Borisa Gladica necu pominjati…njegov lik i delo sve kazuju…od LDp…preko dss,urs,do srodne politike i mesta u sns u predsednikovanja komisije.B R U K A .

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika