• OVOLIKO GRAĐANA U ZRENJANINU IMA PRAVO GLASA NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

    ZRENJANIN – Na predsedničkim izborima, koji se održavaju 2. aprila, Zrenjaninci će glasati na 70 biračkih mesta. Stalan sastav biračkih odbora već je poznat, a do 27. marta moguće je podneti predlog za proširenje. Ove izborne radnje koordinira radno telo u gradskoj upravi, a na čelu radnog tela je Jasmina Malinić, načelnica Gradske uprave. – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVOLIKO GRAĐANA U ZRENJANINU IMA PRAVO GLASA NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

    ZRENJANIN – Na predsedničkim izborima, koji se održavaju 2. aprila, Zrenjaninci će glasati na 70 biračkih mesta. Stalan sastav biračkih odbora već je poznat, a do 27. marta moguće je podneti predlog za proširenje.

    Ove izborne radnje koordinira radno telo u gradskoj upravi, a na čelu radnog tela je Jasmina Malinić, načelnica Gradske uprave.

    – Birački spisak je zaključen 17. marta, a na njemu se nalaze 105.982 građana sa pravom glasa – kaže Jasmina Malinić za portal zrenjaninski.com. – Još je moguće upisati se na birački spisak, ali sa sudskim rešenjem.

    Radno telo biće spona između biračkih odbora i Republičke izborne komisije. Glasove će, nakon zatvaranja glasačkih mesta, brojati članovi biračkog odbora. Izborni materijal biće dostavljan u Gradsku kuću i odatle distribuiran u RIK.

    Sve informacije u vezi sa rezultatima davaće RIK, a radno telo pratiće jedino izlaznost birača u toku dana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika