Politika

OTVORENA ZAJEDNIČKA KANCELARIJA MO SPS MELENCI I UDRUŽENJA ŽENA “ĐURĐEVAK”

sps

ZRENJANIN – Tokom  prošle nedelje otvorena je zajednička kancelarija MO SPS iz Melenaca i Udruženja žena „ Đurđevak“.

 

sps
Goran Fijat sa članovima Udruženja žena „ Đurđevak“.

 

Otvaranje kancelarije  ima za cilj  sprovođenje niza  zajedničkih aktivnosti , privlačenje mladih ljudi i meštana Melanaca da se bave narodnim rukotvorinama, pravljenjem domaćih kolača, testa, ručnih radova i drugih bitnih stvari za održavanje tradicije sela.

Svake subote u saradnji sa najmlađim meštanima sela radiće se  kreativne radionice koje će biti edukativnog karaktera ( pravljenje sitnih kolača, testa, raznih kreativnih predmeta od papira, crepa, plastelina, kartona i dr.) sa ciljem da se najmlađi druže, a i da nauče niz stvari kroz ove radionice.

 

Kancelarija će za sve građane Melenaca biti otvorena radnim danima u periodu od  9 do 12 i subotom od 13 do 18 časova. Tokom nedelje, u večernjim satima,  u kancelariji će se održavati sastanci MO SPS. Punu podršku otvaranju kancelarije dali su i potpredsednik GrO SPS Zrenjanin Goran Fijat i predsednik Saveta mladih socijalista Marko Štiklica. Goran Fijat je ovom prilikom pozvao sve meštaneMelanaca da se priključe radu kancelarije radi  sprovođenja niza  zajedničkih aktivnosti.

 

Potrudićemo se da i u ostalim selima otvorimo slične kancelarije jer smatramo da je to dobro kako za meštane, tako i za razvoj sela, istakao je Fijat.

Prva akcija koja sledi počela je juče, a to je prikupljanje garderobe koja će se potom proslediti u Crveni krst.Svi građani koji mogu da pomognu, garderobu mogu doneti u prostorije kancelarije, do petka 19. maja, u periodu od 9 do 12 časova.

Kancelarija se nalazi u ulici Srpskih Vladara 64.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.