• OPŠTOJ BOLNICI OD POKRAJINE 11,5 MILIONA DINARA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – U skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu usmeri 11.520.000 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata.     Na današnjoj sednici, Pokrajinska vlada je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OPŠTOJ BOLNICI OD POKRAJINE 11,5 MILIONA DINARA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – U skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu usmeri 11.520.000 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata.

     

    bolnica

     

    Na današnjoj sednici, Pokrajinska vlada je donela Odluku o broju mesta za upis učenika u prvi razred srednjih škola na teritoriji AP Vojvodine u školskoj 2017/2018. godini, koja je sačinjena u saradnji sa školskim upravama Novi Sad, Zrenjanin i Sombor, srednjim školama, kao i sa lokalnim samoupravama, kako bi se uskladile potrebe određenih sredina za pojedinim zanimanjima sa upisnom politikom.

     

    Ovom odlukom je, na taj način, utvrđen broj mesta za upis učenika koji se mogu upisati u prvi razred srednjih škola po okruzima, opštinama, školama, područjima rada, obrazovnim profilima, trajanju obrazovanja i jezicima na kojima se ostvaruje nastavni program. U narednoj školskoj godini može se upisati 19.114 redovnih učenika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]