• OPOZICIJA KRITIKOVALA RAD SKUPŠTINE I GRADSKOG VEĆA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je i poslednja sednica Skupštine grada Zrenjanina pokazala da Gradsko veće gotovo da i ne fukcioniše. – Sistem lokalne samouprave u Srbiji daje ozbiljne ingerencije ovom delu gradske vlasti, ali se ovo slovo zakona u Zrenjaninu slabo poštuje. I prilikom izbora aktuelnog sastava Gradskog veća bilo je jasno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OPOZICIJA KRITIKOVALA RAD SKUPŠTINE I GRADSKOG VEĆA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je i poslednja sednica Skupštine grada Zrenjanina pokazala da Gradsko veće gotovo da i ne fukcioniše.

    Odbornici Skupštine grada
    Odbornici Skupštine grada

    – Sistem lokalne samouprave u Srbiji daje ozbiljne ingerencije ovom delu gradske vlasti, ali se ovo slovo zakona u Zrenjaninu slabo poštuje. I prilikom izbora aktuelnog sastava Gradskog veća bilo je jasno da će ovaj organ vlasti biti bez većeg značaja – primetio je odbornik LSV u lokalnom parlamentu Aleksandar Marton.

    Njegova koleginica iz Skupštine, odbornica Demokratske stranke Alisa Kockar, upitala je koliko ljudi zapravo zna šta se dešava u Skupštini grada.

    – Koliko bi moglo da ima makar osnovne informacije kada bismo imali radio prenos celih sednica i kada bismo isečke objavljivali na internetu? Ipak, vlast više ne želi da ustupi čak ni audio snimke sednica kako bismo ih sami objavljivali jer je to trošak za naš budžet. Zato sam im na poslednjoj sednici Skupštine, u ime Demokratske stranke, donirala tri diska kako bi bili u mogućnosti da mi dostave sve snimke – rekla je Kockar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Bruka ! mene je sramota što sam glasao za dotičnog Dalibora Radosavljevića i njegovu kamarilu .Birači su se nadali da će radikali u Zrenjaninu biti nekakva opozicija i glas rodoljublja , kad ono njihova ruka gore oni glasaju za vlast ! ispadaju DS i LSV veći rodoljubi od njih ?? Žalim što sam glasao za SRS takvu grešku više neću ponoviti. Ovakva skupina ništa dobro neće učiniti za naš grad !

    2. Radikali u Zrenjaninu nisu nikakva opozicija Iz jednostavnog razloga sto ni niko iz redova odbornika ne zna ni da se suprostavi poziciji tj garnitura neznalica …kad pogledate ko nas predstavlja u skupstini grada bice vam jasno zbog cega je tako. Da li su u nekom dogovoru sa SNS pa moguce od njih me nista ne moze iznenaditi….

    3. Извињавам се,а шта Вам то значи радикали зрењанина ?Нека фирма,или установа ? Или фирма којој треба установа ? Није ми јасно ?
      Ма ја то само онако,да питам ?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika