Politika

ODRŽANA SVEČANA SEDNICA FORUMA ŽENA SPS-a

ZRENJANIN – Petnaestoj svečanoj sednici Foruma žena Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, održanoj u prostorijama stranke, prisustvovala je i ministarka bez portfelja Republike Srbije zadužena za oblast demografije i populacione politike i predsednica Foruma žena SPS-a Slavica Đukić Dejanović.

 

 

Predsednica Foruma žena u Zrenjaninu Željka Milošević prisutnim članicama predstavila je goste iz Pokrajine – Aleksandru Đanković, zamenicu predsednika Skupštine AP Vojvodine, Mirku Lukić Šarkanović, predsednicu Foruma žena u Novom Sadu i odbornicu u pokrajinskom parlamentu, zatim Branislavu Belić, pokrajinsku poslanicu i članicu predsedništva, kao i Svetlanu Maju Babić, pokrajinsku poslanicu i predsednicu Foruma žena u Žitištu.

 

Sednici je prisustvovala i predsednica udruženja „Sofia“ Marijana Kerleta, sa članicama.

 

forum zena sps

 

Ministarka Slavica Đukić Dejanović je pohvalila rad ovdašnjeg Foruma žena SPS-a i navela da je on dobar primer za ostale gradove i opštine u kojima bi trebalo mnogo raditi na afirmaciji ovog stranačkog tela. Takođe je pohvalila saradnju sa udruženjima, koje je u prethodnom periodu ostvarila Željka Milošević.

 

Đukić Dejanović je izarazila želju da lično pomogne u predstojećim projektima Foruma žena u Zrenjaninu, jer je, kako je navela, prepoznala pozitivnu energiju i želju za radom kako predsednice, tako i svih prisutnih članica.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.