• ODRŽANA SVEČANA SEDNICA FORUMA ŽENA SPS-a

    ZRENJANIN – Petnaestoj svečanoj sednici Foruma žena Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, održanoj u prostorijama stranke, prisustvovala je i ministarka bez portfelja Republike Srbije zadužena za oblast demografije i populacione politike i predsednica Foruma žena SPS-a Slavica Đukić Dejanović.     Predsednica Foruma žena u Zrenjaninu Željka Milošević prisutnim članicama predstavila je goste iz Pokrajine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODRŽANA SVEČANA SEDNICA FORUMA ŽENA SPS-a

    ZRENJANIN – Petnaestoj svečanoj sednici Foruma žena Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, održanoj u prostorijama stranke, prisustvovala je i ministarka bez portfelja Republike Srbije zadužena za oblast demografije i populacione politike i predsednica Foruma žena SPS-a Slavica Đukić Dejanović.

     

     

    Predsednica Foruma žena u Zrenjaninu Željka Milošević prisutnim članicama predstavila je goste iz Pokrajine – Aleksandru Đanković, zamenicu predsednika Skupštine AP Vojvodine, Mirku Lukić Šarkanović, predsednicu Foruma žena u Novom Sadu i odbornicu u pokrajinskom parlamentu, zatim Branislavu Belić, pokrajinsku poslanicu i članicu predsedništva, kao i Svetlanu Maju Babić, pokrajinsku poslanicu i predsednicu Foruma žena u Žitištu.

     

    Sednici je prisustvovala i predsednica udruženja „Sofia“ Marijana Kerleta, sa članicama.

     

    forum zena sps

     

    Ministarka Slavica Đukić Dejanović je pohvalila rad ovdašnjeg Foruma žena SPS-a i navela da je on dobar primer za ostale gradove i opštine u kojima bi trebalo mnogo raditi na afirmaciji ovog stranačkog tela. Takođe je pohvalila saradnju sa udruženjima, koje je u prethodnom periodu ostvarila Željka Milošević.

     

    Đukić Dejanović je izarazila želju da lično pomogne u predstojećim projektima Foruma žena u Zrenjaninu, jer je, kako je navela, prepoznala pozitivnu energiju i želju za radom kako predsednice, tako i svih prisutnih članica.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]