Politika

ODBORNIČKA GRUPA LSV OTVORILA PREKO PEDESET TEMA

lsv

ZRENJANIN – Predstavnici odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina saopštili su da su otvorili preko 50 tema kroz predloge dopuna dnevnog reda, da su zatražili informacije o aktivnostima preduzetim u cilju rešavanja problema koji pogađaju grad i građane, ali i predložili rešenje problema i zatražili izveštaje o radu svih funkcionera u lokalnoj samoupravi.

 

lsv

 

Šef odborničke grupe LSV Dejan Čapo tražio je dopunu dnevnog reda postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada koja je najavljena još 2012. godine, a radovi još uvek nisu ni započeti. Čapo je takođe postavio pitanje zašto se dešava da prevoz dece i mladih sa smetnjama u razvoju do dnevnog boravka ne funkcioniše, i dokle se stiglo sa uređenjem izletišta Šumice, i razrešenjem pitanja vlasništva nad objektom motel „Šumice“.

 

Odbornik Aleksandar Marton zatražio je informaciju o investicijama u Zrenjaninu i broju zaposlenih radnika u novootvorenim preduzećima, kao i informaciju o ukupnom broju zaposlenih u privredi. Marton je predložio dopunu dnevnog reda informacijom o utrošku sredstava rudne rente u gradu Zrenjaninu.

 

„Predstavnici vladajuće većine nisu bili spremni da razgovaraju o važnim temama i na taj način još jednom su pokazali da ne brinu o interesima građana Zrenjanina“, saopštili su zrenjaninski ligaši.

Podeli članak
sinovoz
FAM