• ODBORNICI SKUPŠTINE GRADA SE IZJAŠNJAVAJU O BUDŽETU

    ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović zakazao je za sutra, 23. decembar, sedmu sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu. Sutrašnja sednica najvažnija je u ovoj godini, s obzirom na to da će se odbornici izjašnjavati u budžetu za narednu godinu. Osim o budžetu, odbornici će raspravljati i o planovima i programima rada javnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODBORNICI SKUPŠTINE GRADA SE IZJAŠNJAVAJU O BUDŽETU

    ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović zakazao je za sutra, 23. decembar, sedmu sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu.

    Sutrašnja sednica najvažnija je u ovoj godini, s obzirom na to da će se odbornici izjašnjavati u budžetu za narednu godinu.

    Osim o budžetu, odbornici će raspravljati i o planovima i programima rada javnih preduzeća i ustanova u narednoj godini. Očekuje se da bude izabran i novi direktor „Vodovoda i kanalizacije“.

    Takođe, odbornici će biti upoznati sa brojem zaposlenih u Gradskoj upravi, kao i o planovima za narednu godinu. Sada u Gradskoj upravi na neodređeno vreme radi 336 radnika, dok ih je 33 zaposleno na određeno vreme. Naredne godine ne bi trebalo da se poveća broj zaposlenih na neodređeno vreme, ali zbog povećanja obima posla, planirano je da se zaposli 10 radnika na određeno vreme, pa bi ih ukupno bilo 43.

    Ove godine u Gradskoj upravi nije bilo pripravnika, ali je planirano da ih naredne bude četvoro.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]