• ODBORNICI ODLUČUJU O NOVIM KADROVSKIM REŠENJIMA

    ZRENJANIN – Na sednici gradske Skupštine, koja je zakazana za narednu sedmicu, za direktora Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“ biće imenovan dosadašnji vršilac dužnosti ove funkcije dr Milan Miljuš. Za direktora ustanove „Sportski objekti“ imenovan će biti Bojan Mijatov, dosadašnji vršilac dužnosti. Istovremeno, odbornici će doneti odluku o raspisivanju konkursa za direktora „Čistoće i zelenila“, „Rezervata […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODBORNICI ODLUČUJU O NOVIM KADROVSKIM REŠENJIMA

    ZRENJANIN – Na sednici gradske Skupštine, koja je zakazana za narednu sedmicu, za direktora Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“ biće imenovan dosadašnji vršilac dužnosti ove funkcije dr Milan Miljuš.

    Za direktora ustanove „Sportski objekti“ imenovan će biti Bojan Mijatov, dosadašnji vršilac dužnosti.

    Istovremeno, odbornici će doneti odluku o raspisivanju konkursa za direktora „Čistoće i zelenila“, „Rezervata prirode“ i Gradske stambene agencije. Trenutno su na ovim funkcijama Goran Fijat, Dejan Jovanov i Radiša Dupljanović kao vršioci dužnosti.

    Takođe, na sednici će biti razrešeni članovi Saveta za zdravlje dr Miodrag Popov i dr Biljana Papić, a novi članovi postaće dr Zorica Ćulibrk i mr Miodrag Subić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]