• NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE LIGAŠA SA NOVINARIMA

    ZRENJANIN – Poslednje ovogodišnje obraćanje javnosti, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu iskoristio je za osvrt na godinu koja ističe, kroz tradicionalno druženje sa novinarima.     – Ovaj grad ne zaslužuje da ima ovakvu vlast i ne zaslužuje da od nje dobija samo obećanja – izjavio je Bojan Kostreš, predsednik Gradskog odbora LSV […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE LIGAŠA SA NOVINARIMA

    ZRENJANIN – Poslednje ovogodišnje obraćanje javnosti, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu iskoristio je za osvrt na godinu koja ističe, kroz tradicionalno druženje sa novinarima.

     

     

    – Ovaj grad ne zaslužuje da ima ovakvu vlast i ne zaslužuje da od nje dobija samo obećanja – izjavio je Bojan Kostreš, predsednik Gradskog odbora LSV i odbornik u zrenjaninskoj Skupštini.

     

    Kostreš se dotakao i teme davanja državne zemlje u dugoročni zakup.

     

    – Na nekoj od narednih sednica Skupštine zatražićemo da se ugovori o davanju zemlje u zakup raskinu – objasnio je Kostreš i najavio da će se naredne godine Liga baviti ne samo kritikovanjem, nego i davanjem konkretnih rešenja i predloga, a sve u cilju boljeg funkcionisanja grada.

     

    Na pitanje o inicijativi za promenu imena grada, Kostreš je izjavio da ovo pitanje smatra „dimnom bombom“.

     

    – Dobro dođe tako neko pitanje kad treba da se zamagli šta se radi i šta se ne radi. Liga je izričito protiv promene imena u Petrovgrad, a naglašavam da po zakonu ime može da se menja samo na referendumu – naglasio je Kostreš.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]