• NOVI BEČEJ DOBIO VLAST

    Maksimović umesto Šućurevića, Saša umesto Saše

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Saša Maksimović
    Saša Maksimović

    NOVI BEČEJ – Novi Bečej je danas dobio novu opštinsku vlast. Novi predsednik opštine je Saša Maksimović, iz Srpske napredne stranke a njegov zamenik je dr Branko Svilengaćin, takođe iz SNS-a.

    Na mesto predsednika Skupštine izabran je Mirjan Jakšić (SNS) dok mu je zamenik Milovan Baštovanov (GG). Za sekretara Skupštine imenovana je Marica Bešlin (SNS).

    Na današnjoj konstitutivnoj sednici izabrani su i novi članovi Opštinskog veća. Veće broji 9 članova a članovi su Milan Budakov, Ranko Radnović, Milan Stojšin, Milan Kaluđerski, Jelena Stoisavljević i Radovan Milašinovi ć, svi iz SNS-a, kao i Rudlof Guci i Srđan Ćopić sa liste Grupe građana i Balo Tibor iz Saveza vojvođanskih Mađara.

    Na izborima održanim 24. aprila većinu, 14 odbornika, dobila je Srpska napredna stranka, dok su ligaši dobili 7, radikali 3, SVM jednog odbornika a lista Grupa građana „Milivoj Miša Vrebalov“ 6.  Srpska napredna stranka većinu u lokalnoj skupštini obezbedila je uz podršku jednog odbornika SVM-a i tri odbornika sa liste Grupe građana „Milivoj Miša Vrebalov“.

    Dosadašnju vlast u opštini Novi Bečej činili su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpska napredna stranka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika