• NOVA TRIBINA POKRETA „DOSTA JE BILO – SAŠA RADULOVIĆ“

    Dvadeset tačaka za normalnu državu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Posle veoma posećenih i uspešnih tribina u Zrenjaninu i Žitištu, Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ organizuje u subotu, 27. februara, u 19 časova, tribinu u Jaši Tomiću.

    Sa tribine u Zrenjaninu
    Sa tribine u Zrenjaninu

    „To će biti prilika da i stanovnici ovog sela u opštini Sečanj upoznaju nove ljude za novo doba. Da se uvere da to nisu prevrtljivi politikanti, već ljudi sa vizijom, visokim ličnim integritetom i jednim potpuno drugačijim političkim pristupom. Kroz program u 20 tačaka argumentovano se nude rešenja kojim konačno postajemo normalna i uređena država„, navodi se u saopštenju ovog Pokreta.

    U saopštenju se dodaje da bi se zahtevom za potpunu transparentnost i za uvođenje reda u sve državne strukture najzad prekinulo arčenje budžeta razarajućim partijskim zapošljavanjem, sveprisutnom korupcijom i enormnim, nekontrolisanim subvencijama.

    „To bi obezbedilo vraćanje protivustavno smanjenih penzija i plata, zdravstveno osiguranje za sve građane iz budžeta i univerzalnu socijalnu pomoć za sva domaćinstva bez primanja. Želimo da uredimo državu gde medijska sfera neće biti zatrpana blatoidima i gde nećemo biti uljezi u sopstvenoj zemlji, zavideći onima koji su je napustili. Gde će sudstvo biti zaista nezavisno, a bahatost, primitivizam i tajkuni marginalizovani“, poručuju iz Pokreta.

    Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ poziva sve građane opštine Sečanj na tribinu u Jaši Tomiću, da se i sami uključe u diskusiju, a sve kredibilne ljude da se priključe Pokretu kako bi zajedno stali na put korupciji.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. postovani Sasa Radulovicu,ja sam povratnik iz UK pa sam hteo da vas zamolim da me primite na razgovor kako bih vam preneo iskustvo iz UK kako i sta oni rade za vreme predizborne kampanje.ja sam uveren da ako se i mi budemo drzali njihovog nacina kampanje da bi smo osvojili zavidnu poziciju na izborima i siguran sam da bih ne samo presli cenzus,vec mozda i pobedili a ako ne onda bar bili u pozicije da ucestvujemo u vladi.saljem vam podatke osebi.zovem se Dobrivoje Stricevic zivim u Kaludjerici penzioner sam.moja adresa je Ul.Ribnicka 18 11300 Kaludjerica tel.011-341-1746 mob.063-892-5077 zaista sam uveren da ce te me pozvati na razgovor i uveriti se da sam dobro dosao u vas (DOSTA JE BILO)srdacan pozdrav

    2. postovani Sasa Radulovicu,ja sam povratnik iz UK pa sam hteo da vas zamolim da me primite na razgovor kako bih vam preneo iskustvo iz UK kako i sta oni rade za vreme predizborne kampanje.ja sam uveren da ako se i mi budemo drzali njihovog nacina kampanje da bi smo osvojili zavidnu poziciju na izborima i siguran sam da bih ne samo presli cenzus,vec mozda i pobedili a ako ne onda bar bili u pozicije da ucestvujemo u vladi.saljem vam podatke osebi.zovem se Dobrivoje Stricevic zivim u Kaludjerici penzioner sam.moja adresa je Ul.Ribnicka 18 11300 Kaludjerica tel.011-341-1746 mob.063-892-5077 zaista sam uveren da ce te me pozvati na razgovor i uveriti se da sam dobro dosao u vas (DOSTA JE BILO)srdacan pozdrav

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]