Politika YSLAJDER

NOVA DIREKTORKA GERONTOLOŠKOG CENTRA IZ REDOVA SPS-A

ZRENJANIN – Na sednici održanoj 9. novembra Pokrajinska vlada je za vršioca dužnosti direktora Gerontološkog centra u Zrenjaninu imenovala Tanju Živanov, rođenu Vučetić, iz redova Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina.

tanja-zivanov

– Kao direktorka Gerontološkog centra zalagaću se da ova ustanova održi tradiciju dobrog poslovanja i da u skladu sa mogućnostima budu obezbeđeni još bolji uslovi za život i rad kako korisnika usluga, tako i zaposlenih, zatim da se program za korisnike proširi i oplemeni, kao i da im treće doba bude aktivno i ispunjeno entuzijazmom – kaže Živanov.

Tanja Živanov je rođena 20. avgusta 1973. godine u Zrenjaninu. Na Pedagoškom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu, diplomirala je 1997. godine i stekla je VII1 stepen stručne spreme, a 2011. je uspešno završila Opštu reedukaciju sa relaksacijom i Specifičnu reedukaciju sa opštom defektološkom dijagnostikom na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Nakon završetka studija radila je u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Zrenjaninu i u Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“, specijalizovanoj za vaspitno obrazovni rad sa decom sa posebnim potrebama.

SPS u Zrenjaninu je, povodom imenovanja Tanje Živanov za v.d. direktora Gerontološkog centra, saopštio da je u programu socijalne politike ove stranke osnovni motiv briga o čoveku, a da je cilj smanjivanje socijalnih razlika i unapređenje socijalne zaštite građana koji su ugroženi, siromašni, stari, bolesni, nesposobni za rad…

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Nadam se da će nova direktorka promeniti način ophodjenja osoblja prema štićenicima doma, u smislu nege i ophodjenja prema tim osobama koje u njima vide više nego Boga. Naime, još uvek se dvoumim da li da podnesem krivičnu prijavu protiv dotične ustanove, jer su upropastili moju sestru koja je u dom došla 10.juna ove godine polupokretna i prilično svesna (došla je svojom voljom) a iz doma smo je izneli (ne izveli) nepokretnu sa „zarađenim“ dekubitom – u strašnom stanju- posle nepuna tri meseca boravka. Još uvek je lečimo od dekubita, nepokretnu i duboko razočaranu, jer je o domu imala sasvim drugu -ulepšanu-sliku.

sinovoz