• NAPREDNJACI PROGLASILI UBEDLJIVU POBEDU

    ZRENJANIN – U sedištu Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je održana vanredna konferencija za novinare, povodom završenih izbora za sastav saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica, u 28 mesnih zajednica na području Zrenjanina. Prisutnima se obratio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je proglasio pobedu kandidata Srpske napredne stranke u ovim izborima. On se zahvalio sugrađanima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAPREDNJACI PROGLASILI UBEDLJIVU POBEDU

    ZRENJANIN – U sedištu Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je održana vanredna konferencija za novinare, povodom završenih izbora za sastav saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica, u 28 mesnih zajednica na području Zrenjanina.

    sns-janjic

    Prisutnima se obratio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je proglasio pobedu kandidata Srpske napredne stranke u ovim izborima. On se zahvalio sugrađanima koji su iskoristili svoje biračko pravo i učestvovali u izboru članova saveta mesnih zajednica.

    – Koristim priliku da se zahvalim i na velikoj podršci građana kandidatima Srpske napredne stranke, koja je neverovatnih 90,5 procenata. Ovo je potvrda da dobro vodimo naš grad, da građani imaju veliko poverenje u našu lokalnu administraciju, koja mnogo više radi nego što obećava. I ovo je potvrda da Zrenjaninci imaju veliko poverenje u politiku SNS, u politiku Vlade Srbije, koju vodi premijer Aleksandar Vučić, i to poverenje u Zrenjaninu raste – naglasio je gradonačelnik Janjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. Zašto nije objavio kolika je izlasnost birača bila, pa onda neka priča slavopojke.Ako je 20% biračkog tela izašlo na ove izbore, onda je to fenomenalan uspeh. Samo napred stručnjaci, sigurno vodite naš grad u propast. Živeli!

      1. Kako ko su ? Zar neprimecujes napredak u gradu i koliko je stvari uradjeno. Dokle da se pravimo ludi???

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]