• Naprednjaci osudili pretnje smrću upućene predsedniku i premijerki

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu na sinoćnoj redovnoj sednici Gradskog odbora najoštrije je osudio pretnje smrću upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić od strane poslanika Dveri Srđana Noga.   „Politika koju vode opozicione stranke više liči na onu iz davnih prošlih vremena kada smo svakodnevno slušali govor mržnje koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naprednjaci osudili pretnje smrću upućene predsedniku i premijerki

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu na sinoćnoj redovnoj sednici Gradskog odbora najoštrije je osudio pretnje smrću upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić od strane poslanika Dveri Srđana Noga.

     

    „Politika koju vode opozicione stranke više liči na onu iz davnih prošlih vremena kada smo svakodnevno slušali govor mržnje koji nikako ne priliči putu na kom se Srbija nalazi danas i politici budućnosti koju vodi predsednik Vučić i Srpska napredna stranka. Građani prepoznaju nasilan način vođenja politike pripadnike opozicije i sigurni smo da će umeti to da im pokažu na izborima kao što su to činili i do sada“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih naprednjaka.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]