Politika

Napadnute prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju

Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saša Šućurović

Razbijena su stakla na ulazu u prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju, saopštila je ova stranka, koja zahteva da se pronađu i adekvatno kazne napadači.

 

„Brza rekacija državnih organa je važna kako bi se pokazlo da građani naše zemlje mogu na miru da uživaju svoja prava, od kojih je jedno sloboda političkog delovanja“, navode ligaši u saopštenju za javnost.

 

– Oštre političke konfrontacije koje članovi Opštinskog odbora LSV Novi Bečej imaju u lokalnoj skupštini i na javnoj sceni opštine ne smeju biti razlog za nedopustivi vandalizam. Ovakav vid pritisaka može imati samo kontraefekat, jer nas pritisci samo mogu uveriti da intenziviramo naše delovanje. Neka nadležne institucije daju odgovor da li je napad na prostorije LSV reakcija na jučerašnju presudu bivšem  predsedniku opštine i visokom funkcioneru DS Milivoju Vrebalovu, osuđenom prvostepenom presudom za zloupotrebu službenog položaja na godinu dana kućnog zatvora ili je napad motivisan drugim razlozima – poručio je Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora LSV.

 

Liga socijaldemokrata Vojvodine

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz