• Na listi koalicije koju predvodi Čedomir Jovanović našli se i Zrenjaninci

    Koalicija „Čedomir Jovanović – Koalicija za mir“ učestvovaće na republičkim i pokrajinskim izborima koji će biti održani u nedelju, 21. juna.   Na izbornim listama koje je predala ova koalicija nalazi se nekoliko kandidata iz Zrenjanina, ali i okolnih opština, koji pretenduju da postanu pokrajinski i republički poslanici.   Na izborima za poslanike u Skupštini […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi koalicije koju predvodi Čedomir Jovanović našli se i Zrenjaninci

    Koalicija „Čedomir Jovanović – Koalicija za mir“ učestvovaće na republičkim i pokrajinskim izborima koji će biti održani u nedelju, 21. juna.

     

    Na izbornim listama koje je predala ova koalicija nalazi se nekoliko kandidata iz Zrenjanina, ali i okolnih opština, koji pretenduju da postanu pokrajinski i republički poslanici.

     

    Na izborima za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koalicija koju predvodi Čedomir Jovanović biće osma na glasačkom listiću. Na drugom mestu kandidata za pokrajinske poslanike nalazi se bibliotekarka Tatjana Tabački iz Zrenjanina. Ona je i kandidat za republičkog poslanika. Na izbornoj listi za parlamentarne izbore nalazi se pod rednim brojem 75, od ukupno 188 kandidata.

     

    Pravnik Mile Gavrić iz Srpske Crnje treći je na listi kandidata za pokrajinske poslanike, koju je predložila ova koalicija. Na listi se nalaze i hemijska tehničarka Milja Ćalić i mašinista Siniša Rackov iz Zrenjanina. Kandidatkinja je i medicinska sestra Slađana Gološin iz Srpske Crnje.

     

    Od Zrenjaninaca, kandidati su i penzioner Miodrag Timotić, elektrotehničar Nino Šalipurović, penzionerka Ljiljana Tabački, mašinski tehničar Dragan Tomić, prodavac Sonja Tabački i mašinski tehničar Zoran Vereb.

     

    Iz Srpske Crnje, kandidat je i kv bravar Predrag Savin.

     

    Pročitajte još: Radikali podneli listu kandidata za odbornike u Skupštini grada

     

    Kada je reč o izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, koalicija „Čedomir Jovanović – Koalicija za mir“ biće pod rednim brojem 20. Osim Tatjane Tabački, ova koalicija je za ulazak u republički parlament, između ostalog, predložila i hemijsku tehničarku Milju Ćalić, mašinskog tehničara Srđana Ćalića, mašinistu Sinišu Rackova, penzionerku Ljiljanu Tabački, penzionera Miodraga Timotića, prodavca Sonju Tabački i mašinskog tehničara Dragana Tomića, svi iz Zrenjanina.

     

    Na listi kandidata nalazi se i Špiro Kravarušić iz Banatskog Despotovca.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin