• MLADI SOCIJALISTI POSTAVILI KUĆICE ZA INSEKTE

    ZRENJANIN – Svetski dan zaštite životne sredine, 5. jun, mladi zrenjaninski socijalisti obeležili su akcijom postavljanja kućica za insekte u Šećeranskom parku u Zrenjaninu.     – Akcija je imala za cilj promenu ekološke svesti kod predstavnika privrede, ali i stanovništva u celini, kako bismo se svi zajedno odgovornije ponašali prema svom okruženju. Na ovaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI SOCIJALISTI POSTAVILI KUĆICE ZA INSEKTE

    ZRENJANIN – Svetski dan zaštite životne sredine, 5. jun, mladi zrenjaninski socijalisti obeležili su akcijom postavljanja kućica za insekte u Šećeranskom parku u Zrenjaninu.

     

    socijalisti

     

    – Akcija je imala za cilj promenu ekološke svesti kod predstavnika privrede, ali i stanovništva u celini, kako bismo se svi zajedno odgovornije ponašali prema svom okruženju. Na ovaj način Omladina Socijalističke partije Srbije skrenula je pažnju na posledice pojedinih ljudskih aktivnosti koje ugrožavaju život na planeti, kao što su zagađivanje vazduha, voda, uništavanje šuma, nestanak velikog broja vrsta i slično – rekao je predsednik mladih socijalista Marko Štiklica.

     

    socijalisti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]