• Milojko Pantić se obratio Zrenjanincima na protestu „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Sportski novinar Milojko Pantić bio je jedan od govornika na večerašnjem, četvrtom po redu protestu pod nazivom „1 od 5 miliona“, koji je održan u Zrenjaninu.   Osim Pantića, okupljenim građanima obratili su se i poljoprivrednik Slavko Vukov, kao i studentkinja Katarina Đoković.   Nakon obraćanja govornika, ispred zgrade Robne kuće, učesnici protesta su se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milojko Pantić se obratio Zrenjanincima na protestu „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Sportski novinar Milojko Pantić bio je jedan od govornika na večerašnjem, četvrtom po redu protestu pod nazivom „1 od 5 miliona“, koji je održan u Zrenjaninu.

     

    Osim Pantića, okupljenim građanima obratili su se i poljoprivrednik Slavko Vukov, kao i studentkinja Katarina Đoković.

     

    Nakon obraćanja govornika, ispred zgrade Robne kuće, učesnici protesta su se zaputili u protestnu šetnju, preko Trga slobode, magistralom do Bagljaša, i nazad.

     

    Građani koji protestuju protiv aktuelne vlasti nosili su transparente „1 od 5 miliona“, „Uništili ste selo“, „Ko je zapalio njive“ i „Pošta = socijalni slučaj“. Protestanti su nosili i srpske zastave.

     

    I ovog puta upućene su oštre kritike na račun aktuelne vlasti i zatražena je ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Dokle god vam Beograđani govorili šta treba da radite u svom gradu Zrenjaninu, na vlast nećete doći.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]