Politika

MATEJIN PREDSEDNIK SKUPŠTINSKOG ODBORA ZA ZDRAVSTVO

ZRENJANIN – Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine Predrag Matejin najavio je danas da će se kao lekar i pokrajinski poslanik u drugom mandatu baviti pitanjima organizacije zdravstvene zaštite sa pozicije predsednika Skupštinskog odbora za zdravstvo, socijalnu politiku, rad, demografsku politiku i društvenu brigu o deci.

Predrag Matejin
Predrag Matejin

– Svojim profesionalnim i političkim iskustvom pomoći ću da sve odluke u vezi sa zdravstvom što lakše, bolje i kvalitetnije dođu na razmatranje u Skupštinu AP Vojvodine – naglasio je Matejin i dodao da je mandatar Aleksandar Vučić u svom programu posebno apostrofirao oblasti zdravstva i školstva što nagoveštava suštinske reforme i promene.

On je najavio da će Vlada Vojvodine, predvođena Srpskom naprednom strankom, u narednom periodu raditi na racionalizaciji u zdravstvu, promenama u sistemu zdravstvenog osiguranja, podizanju kvaliteta usluga i stalnoj edukaciji zdravstvenih radnika.

Sa konferencije za novinare
Sa konferencije za novinare
Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Doktore, molim Vas da ne pričate nebuloze i ne radite po direktivi vašeg voljenog predsednika, već to radite na svoj način i u sopstvenoj režiji. Moram pomenuti da Vaš predsednik zaista malo toga zna a i stručnost mu je gotovo nikakva, sem što zna da galami i demagogiše a i da sprovodi diktaturu. Zbog toga predlažem use i u svoje kljuse, jer ne sumnjam u Vaše stručne kvalitete kao lekara. Manite se politike i radite ono što najbolje znate.

sinovoz
FAM