• MATEJIN PREDSEDNIK SKUPŠTINSKOG ODBORA ZA ZDRAVSTVO

    Javnosti se obratio poslanik SNS

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine Predrag Matejin najavio je danas da će se kao lekar i pokrajinski poslanik u drugom mandatu baviti pitanjima organizacije zdravstvene zaštite sa pozicije predsednika Skupštinskog odbora za zdravstvo, socijalnu politiku, rad, demografsku politiku i društvenu brigu o deci.

    Predrag Matejin
    Predrag Matejin

    – Svojim profesionalnim i političkim iskustvom pomoći ću da sve odluke u vezi sa zdravstvom što lakše, bolje i kvalitetnije dođu na razmatranje u Skupštinu AP Vojvodine – naglasio je Matejin i dodao da je mandatar Aleksandar Vučić u svom programu posebno apostrofirao oblasti zdravstva i školstva što nagoveštava suštinske reforme i promene.

    On je najavio da će Vlada Vojvodine, predvođena Srpskom naprednom strankom, u narednom periodu raditi na racionalizaciji u zdravstvu, promenama u sistemu zdravstvenog osiguranja, podizanju kvaliteta usluga i stalnoj edukaciji zdravstvenih radnika.

    Sa konferencije za novinare
    Sa konferencije za novinare

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Doktore, molim Vas da ne pričate nebuloze i ne radite po direktivi vašeg voljenog predsednika, već to radite na svoj način i u sopstvenoj režiji. Moram pomenuti da Vaš predsednik zaista malo toga zna a i stručnost mu je gotovo nikakva, sem što zna da galami i demagogiše a i da sprovodi diktaturu. Zbog toga predlažem use i u svoje kljuse, jer ne sumnjam u Vaše stručne kvalitete kao lekara. Manite se politike i radite ono što najbolje znate.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika