• MARKO ŠTIKLICA PONOVO PREDSEDNIK MLADIH SOCIJALISTA

    ZRENJANIN – Marko Štiklica, dosadašnji predsednik Omladinske organizacije Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, ponovo je izabran na tu funkciju, na sastanku održanom u prostorijama stranke.     Osim reizbora predsednika Omladinske organizacije, tema sastanka bila su i aktuelna dešavanja u partiji. Sastanku su prisustvovali Goran Fijat, potpredsednik Gradskog odbora SPS-a u Zrenjaninu, i Sanja Žurž […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MARKO ŠTIKLICA PONOVO PREDSEDNIK MLADIH SOCIJALISTA

    ZRENJANINMarko Štiklica, dosadašnji predsednik Omladinske organizacije Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, ponovo je izabran na tu funkciju, na sastanku održanom u prostorijama stranke.

     

    Socijalističke partije Srbije

     

    Osim reizbora predsednika Omladinske organizacije, tema sastanka bila su i aktuelna dešavanja u partiji. Sastanku su prisustvovali Goran Fijat, potpredsednik Gradskog odbora SPS-a u Zrenjaninu, i Sanja Žurž Nedeljkov, članica Gradskog veća.

     

    Kako je rečeno tom prilikom, mladi socijalisti su Štiklici dali punu podršku jer znaju da će njihova organizacija biti osnažena idejom, voljom i snagom ovog mladog lidera. Štiklica se zahvalio svim prisutnim omladincima na podršci.

     

    Socijalističke partije Srbije

     

    Omladinci SPS-a iz Zrenjanina su, takođe, saopštili da su dali punu podršku Aleksandru Antiću, kandidatu za gradonačelnika Beograda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]