Politika

Marko Miškeljin predsednik Demokratske omladine

ZRENJANIN – Zrenjanin će biti domaćin sledećeg mitinga Demokratske stranke, koji će se održati 27. juna, na Trgu dr Zorana Đinđića, saopšteno je na današnoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradskog odbora te partije.

Zrenjaninske demokrate su saopštile i da od danas resor za pravna pitanja DS-a svim građanima nudi besplatnu pravnu pomoć, a građani se mogu obratiti putem telefona 023 510 – 879, ili u prostorijama stranke.

Novi predsednik Demokratske omladine u Zrenjaninu Marko Miškeljin, takođe, objavio je da su na Izbornoj skupštini za članove Saveta omladine izabrani Dušan Mijučin, Teodora Tornjaski, Sava Gibarov, Darko Sladeček, Dijana Draganov i Igor Gomboš.

– Demokratska omladina neće biti nemi posmatrač. Aktivno će učestvovati u dešavanjima na zrenjaninskoj političkoj sceni, iznosiće stavove, kritike i predloge jer smatra da je omladina među najugroženijim kategorijama stanovništva ne samo Zrenjanina, već i čitave države – poručio je Miškeljin i podvukao da je u Srbiji 26 odsto nezaposlenih mlađe od 30 godina, da 62.000 fakultetski obrazovanih ljudi nema posao i da uprkos hroničnom manjku lekara studenti medicine odavno uče norveški.

Podeli članak
sinovoz
FAM