• Marko Miškeljin predsednik Demokratske omladine

    ZRENJANIN – Zrenjanin će biti domaćin sledećeg mitinga Demokratske stranke, koji će se održati 27. juna, na Trgu dr Zorana Đinđića, saopšteno je na današnoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradskog odbora te partije. Zrenjaninske demokrate su saopštile i da od danas resor za pravna pitanja DS-a svim građanima nudi besplatnu pravnu pomoć, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Zrenjanin će biti domaćin sledećeg mitinga Demokratske stranke, koji će se održati 27. juna, na Trgu dr Zorana Đinđića, saopšteno je na današnoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradskog odbora te partije.

    Zrenjaninske demokrate su saopštile i da od danas resor za pravna pitanja DS-a svim građanima nudi besplatnu pravnu pomoć, a građani se mogu obratiti putem telefona 023 510 – 879, ili u prostorijama stranke.

    Novi predsednik Demokratske omladine u Zrenjaninu Marko Miškeljin, takođe, objavio je da su na Izbornoj skupštini za članove Saveta omladine izabrani Dušan Mijučin, Teodora Tornjaski, Sava Gibarov, Darko Sladeček, Dijana Draganov i Igor Gomboš.

    – Demokratska omladina neće biti nemi posmatrač. Aktivno će učestvovati u dešavanjima na zrenjaninskoj političkoj sceni, iznosiće stavove, kritike i predloge jer smatra da je omladina među najugroženijim kategorijama stanovništva ne samo Zrenjanina, već i čitave države – poručio je Miškeljin i podvukao da je u Srbiji 26 odsto nezaposlenih mlađe od 30 godina, da 62.000 fakultetski obrazovanih ljudi nema posao i da uprkos hroničnom manjku lekara studenti medicine odavno uče norveški.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]