Politika

Marko Miškeljin predsednik Demokratske omladine

ZRENJANIN – Zrenjanin će biti domaćin sledećeg mitinga Demokratske stranke, koji će se održati 27. juna, na Trgu dr Zorana Đinđića, saopšteno je na današnoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradskog odbora te partije.

Zrenjaninske demokrate su saopštile i da od danas resor za pravna pitanja DS-a svim građanima nudi besplatnu pravnu pomoć, a građani se mogu obratiti putem telefona 023 510 – 879, ili u prostorijama stranke.

Novi predsednik Demokratske omladine u Zrenjaninu Marko Miškeljin, takođe, objavio je da su na Izbornoj skupštini za članove Saveta omladine izabrani Dušan Mijučin, Teodora Tornjaski, Sava Gibarov, Darko Sladeček, Dijana Draganov i Igor Gomboš.

– Demokratska omladina neće biti nemi posmatrač. Aktivno će učestvovati u dešavanjima na zrenjaninskoj političkoj sceni, iznosiće stavove, kritike i predloge jer smatra da je omladina među najugroženijim kategorijama stanovništva ne samo Zrenjanina, već i čitave države – poručio je Miškeljin i podvukao da je u Srbiji 26 odsto nezaposlenih mlađe od 30 godina, da 62.000 fakultetski obrazovanih ljudi nema posao i da uprkos hroničnom manjku lekara studenti medicine odavno uče norveški.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.