• Manje odbornika u Sečnju

    SEČANJ – Na predlog predsednika opštine Sečanj Predraga Miloševića, Skupština ove srednjobanatske samouprave izglasala je izmenu opštinskog statuta, kojom je predviđeno smanjenje broja odbornika. Sečanjski parlament će ubuduće brojati 23 odbornika, dva manje nego do sada. Milošević je svoj predlog obrazložio težnjom za štednjom i prihvatanjem realnosti da je u poslednjih deset godina broj stanovnika […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zgrada Skupštine opštine Sečanj
    Zgrada Skupštine opštine Sečanj

    SEČANJ – Na predlog predsednika opštine Sečanj Predraga Miloševića, Skupština ove srednjobanatske samouprave izglasala je izmenu opštinskog statuta, kojom je predviđeno smanjenje broja odbornika. Sečanjski parlament će ubuduće brojati 23 odbornika, dva manje nego do sada.

    Milošević je svoj predlog obrazložio težnjom za štednjom i prihvatanjem realnosti da je u poslednjih deset godina broj stanovnika opštine manji za jedno selo. S druge strane, opozicija se usprotivila smanjenju broja odbornika, smatrajući da nije reč o značajnoj uštedi. Ipak, predlog predsednika opštine izglasan je većinom glasova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]