• LSV pita šta se dešava sa plastenicima namenjenim mladim proizvođačima

    Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti da se izjasne šta se dešava sa plastenicima u Mesnoj zajednici Šumica, poručio je Vladimir Milošev, odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina.   – USAID i Ministarstvo omladine i sporta, uz podršku lokalnih samouprava u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Kikindi, finansirali su 2014. postavljanje i infrastrukturu za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV pita šta se dešava sa plastenicima namenjenim mladim proizvođačima

    Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti da se izjasne šta se dešava sa plastenicima u Mesnoj zajednici Šumica, poručio je Vladimir Milošev, odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    – USAID i Ministarstvo omladine i sporta, uz podršku lokalnih samouprava u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Kikindi, finansirali su 2014. postavljanje i infrastrukturu za plastenike sa ciljem da se podstaknu mladi ljudi da samostalno otpočnu sopstvenu proizvodnju. Zrenjanin je dobio 15 plastenika. Najavljeno je da se rezultati očekuju pred početak zime. Međutim, plastenici su dodeljeni mladim poljoprivrednim proizvođačima u 2015. godini i to kasno pošto je poljoprivredna sezona već bila davno počela – podseća Milošev.

     

    Zatim od 2016. godine više nisu dodeljivani mladim poljoprivrednim proizvođačima, naglašava on, i dodaje da se u međuvremenu dogodila i vremenska nepogoda koja je uništila pola plastenika.

     

    – Ako ovih dana obiđete plastenike u MZ Šumica, videćete da tamo sve stoji i propada bez ideje da se vrati u funkciju i dodeli poljoprivrednim proizvođačima. Gradski čelnici ćute, a zrenjaninskoj javnosti nije poznato šta se dešava sa ovim projektom – ističe Milošev.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]