Politika

LSV: Oštro kazniti napadače na novomiloševačkog doktora!

nasilje
Foto: Pixabay

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej osudio je, kako se navodi u saopštenju, „divljački napad“ na lekara novomiloševačke ambulante i očekuje maksimalno oštre kazne za napadače.

 

„Ovakav vandalizam i divljaštvo upozoravaju nas da i u male sredine, koje su važile za relativno mirne, stiže brutalno nasilje. Zato očekujemo da će nadležni organi kvalitetno sprovesti sve procedure i napadače kazniti najstrožim mogućim kaznama“, navodi se u saopštenju novobečejskih ligaša.

 

LSV navodi da je adekvatno kažnjavanje nasilnika samo jedan u nizu uslova koji se mora ispuniti da bi male, mirne sredine to i ostale.

 

„Kada se doktoru napravi klasična sačekuša da bi bio isprebijan letvom, zato što nije nasilnicima hteo da učini uslugu koja nije u njegovoj nadležnosti, pa on završi u urgentnom centru – to šalje jasnu poruku društvu ako se adekvatno ne sankcioniše“, stoji u saopštenju LSV Novi Bečej.

 

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej ističe da ne sme biti olako shvaćen ovaj, niti bilo koji drugi brutalan napad.

 

Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila dva mladića iz okoline Novog Bečeja zbog ovog napada, a više i tome možete PROČITATI OVDE.

 

Podeli članak