• LSV O POSTAVLJANJU REDA VOŽNJE NA STAJALIŠTIMA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja najavu Odeljenja za saobraćaj Gradske uprave u kojoj se kaže da se priprema odluka o postavljanju reda vožnje gradskog prevoza na autobuskim stajalištima.     Naime, LSV je na 12. sednici Skupštine grada predložila da se dnevni red dopuni inicijativom „da se donese odluka prema kojoj bi nadležni izradili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV O POSTAVLJANJU REDA VOŽNJE NA STAJALIŠTIMA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja najavu Odeljenja za saobraćaj Gradske uprave u kojoj se kaže da se priprema odluka o postavljanju reda vožnje gradskog prevoza na autobuskim stajalištima.

     

    ildiko bođo
    Ildiko Bođo

     

    Naime, LSV je na 12. sednici Skupštine grada predložila da se dnevni red dopuni inicijativom „da se donese odluka prema kojoj bi nadležni izradili plan reda vožnje gradskih linija i bili u obavezi da postave kod svakog autobuskog stajališta na oglasnu tablu“.

     

    -Izuzetno nam je drago što vidimo da predstavnici gradske vlasti, iako odbijaju da se predlozi LSV nađu među tačkama dnevnog reda o kojima se razgovara na sednicama Skupštine grada, pokazuju da slušaju naše konstruktivne i kvalitetne savete i predloge. Jer zadatak predstavnika javne uprave je upravo u tome da rade u interesu naših sugrađana – poručila je Ildiko Bođo, odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Eto i od vas neke koristi .Da li je moguće da su ovi likovi iz vlasti i opozicije jedini mogući izbor građana Srbije.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]