Politika

LSV: NOVE JAVNE POLITIKE ZA BOLJE FUNKCIONISANJE GRADA

Bojan Kostreš

ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Bojan Kostreš izjavio je da je LSV kao najjača opoziciona stranka u gradu ostala čuvar vrednosti građanskog društva.

Bojan Kostreš

Kostreš je na novogodišnjem susretu sa novinarima naglasio da Zrenjanin ne napreduje i da nije ni senka grada kakav je bio pre 30 godina.

– Mi nećemo biti opozicija gradu i građanima Zrenjanina, već aktuelnoj vlasti i kritikovaćemo sve što gradska vlast loše radi – naglasio je Kostreš, dodajući da je Liga konstruktivna opozicija koja će podržavati sve što je dobro za grad, davati predloge i rešenja bitne za život građana.

Kostreš je najavio brojne nove aktivnosti Gradskog odbora koje za cilj imaju dalje jačanje stranke i promovisanje novih javnih politika.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine će otvarati brojne teme važne za funkcionisanje Zrenjanina. Konkretan primer je inicijativa koju smo pokrenuli na poslednjoj sednici Skupštine grada da se učenicenima iz seoskih sredina regresiraju mesečne karte od strane lokalne samouprave – objasnio je Kostreš.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Korisno i za pohvalu, ali, da li ćete nešto učiniti, da i penzioneri “iz sela”, Grada Zrenjanina, stariji od 65 godina, DOBIJU PRAVO NA BESPLATNE KARTE, OD MESTA ŽIVLJENJA/PREBIVALIŠTA, DO ZRENJANINA, ODNOSNO, NA TERITORIJI GRADA ZRENJANINA, KAO ŠTO TO IMAJU PENZIONERI U gradu!!!???
    Ovo je, u najmanju ruku protivustavno, jer penzionere “sa sela”, stavlja u neravnopravan položaj, a, svi plaćamo Gradu!!! Pozdrav iz Elemira!

sinovoz
FAM