• LSV: FOKUSIRATI SE NA REŠAVANJE PROBLEMA

    Liga predlaže da se grad okrene privlačenju sredstava iz fondova Evropske unije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV: FOKUSIRATI SE NA REŠAVANJE PROBLEMA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je danas da bi što pre trebalo održati konstitutivnu sednicu Skupštine grada Zrenjanina.

    LSV

    „Smatramo da ne treba gubiti vreme, već vratiti stvari u normalu i fokusirati se na rešavanje problema građanki i građana Zrenjanina. Zrenjanin je pogođen nezaposlenošću i siromaštvom, industrija se ugasila, zato je neophodno da iskoristimo postojanje industrijske tradicije, dobar geografski položaj i druge značajne potencijale koje naš grad ima. Njih je potrebno aktivirati na pravi način i iskoristiti mogućnosti koje nam se pružaju“, navode zrenjaninski ligaši u saopštenju za javnost.

    LSV predlaže da se u narednom periodu Zrenjanin u mnogo većoj meri okrene privlačenju sredstava iz fondova Evropske unije.

    „Sredstva pretpristupnih fondova Evropske unije su od izuzetnog značaja za razvoj lokalnih zajednica i smatramo da je neophodno više se angažovati u izradi projekata u cilju poboljšanja infrastrukture, organizacionih i tehničkih kapaciteta na lokalnom nivou“, dodaje se u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]