• Ligaška pitanja za lokalnu vlast

    ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Aleksandar Rudić upitao je na današnjoj konferenciji za novinare lokalnu vlast zašto rekonstrukcija Trga slobode nije završena 18. marta, kada je bio rok. Rudić je upitao i kako zrenjaninska vlast misli da privlači investitore i otvara stotine radnih mesta ako tri godine nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Aleksandar Rudić upitao je na današnjoj konferenciji za novinare lokalnu vlast zašto rekonstrukcija Trga slobode nije završena 18. marta, kada je bio rok.

    LSV

    Rudić je upitao i kako zrenjaninska vlast misli da privlači investitore i otvara stotine radnih mesta ako tri godine nije dovela nijednog investitora, niti otvorila ijedno radno mesto, „pa se pred lokalne izbore odjednom hvali sa šest novih investitora“.

    – Po kom osnovu i po čijem nalogu građani plaćaju reklamiranje privatnog fakulteta, čuvenog po svojim „doktorima“? Naime, na adrese mesnih zajednica stigao je reklamni materijal omiljenog fakulteta napredne Srbije, a pošiljalac je Gradska uprava Zrenjanin – upitao je, takođe, Rudić, ne precizirajući o kom fakultetu se radi.

    Ligaši su najavili da će nastaviti da postavljaju pitanja aktuelnoj vlasti, uz poruku da vlast koja se tako bahato odnosi prema svojim građanima nikada nije potrajala dugo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika