• LIGAŠI U ŽITIŠTU GLASALI PROTIV OPŠTINSKOG BUDŽETA

    ŽITIŠTE – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini opštine Žitište glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu, saopšteno je iz centrale ove stranke.     Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LIGAŠI U ŽITIŠTU GLASALI PROTIV OPŠTINSKOG BUDŽETA

    ŽITIŠTE – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini opštine Žitište glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu, saopšteno je iz centrale ove stranke.

     

    opstina zitiste
    Zgrada Opštine Žitište

     

    Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

     

    Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti, dodajući da su, kako tvrde, uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika