• LIGAŠI NAJOŠTRIJE OSUDILI NAPAD NA GRADSKU KUĆU

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Naime, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.     „Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LIGAŠI NAJOŠTRIJE OSUDILI NAPAD NA GRADSKU KUĆU

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Naime, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

     

    Oštećena vrata Gradske kuće

     

    „Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu“, navodi se u saopštenju LSV.

     

    Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije.

     

    „Takođe, upozoravamo da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana“, zaključuje se u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Bolje da ćute oni i ostatak opozicije koji huškaju maloumnu omladinu na nasilje. Ne bi me čudilo da je neki što ih sluša bacio tu bombu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]