Politika

LIGA TRAŽI REALIZACIJU VAŽNE INICIJATIVE

ZRENJANIN – Informativna služba Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštava da je ova stranka nezadovoljna odnosom većine u lokalnom parlamentu prema predlogu koji je na poslednjoj sednici iznela odbornica LSV Ildiko Bođo.

bolnica
Opšta bolnica “Dr Đorđe Joanović”,

“Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine, Ildiko Bođo predložila je je proširenje dnevnog reda sa tačkom – Informacija o preduzetim aktivnostima na nivou grada, vezanim za otvaranje odeljenja zračne terapije u zrenjaninskoj bolnici “Đorđe Joanović”. Odbornici vladajuće većine su taj predlog odbili. Podsećamo, Skupstina grada Zrenjanina  je još 11. jula 2013. jednoglasno prihvatila inicijativu odborničke grupe LSV da se u Gradskoj bolnici otvori odeljenje zračne terapije”, saopštava informativna služba LSV, uz napomenu da je tom prilikom odlučeno da nadležne službe Gradske uprave pokrenu proceduru koja će dovesti do realizacije ove inicijative.

“Jedan zračni aparat ide na 250.000 stanovnika. To znači da bi otvaranjem odeljenja za zračnu terapiju u Zrenjaninu bio pokriven ceo Srednjobanatski okrug – navodi se u saopštenju informativne služba LSV, uz opasku da u Vojvodini zračnu terapiju pacijenti dobijaju samo u Institutu u Sremskoj Kamenici.

Podeli članak
sinovoz
FAM