• LIGA TRAŽI REALIZACIJU VAŽNE INICIJATIVE

    ZRENJANIN – Informativna služba Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštava da je ova stranka nezadovoljna odnosom većine u lokalnom parlamentu prema predlogu koji je na poslednjoj sednici iznela odbornica LSV Ildiko Bođo. “Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine, Ildiko Bođo predložila je je proširenje dnevnog reda sa tačkom – Informacija o preduzetim aktivnostima na nivou grada, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Informativna služba Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštava da je ova stranka nezadovoljna odnosom većine u lokalnom parlamentu prema predlogu koji je na poslednjoj sednici iznela odbornica LSV Ildiko Bođo.

    bolnica
    Opšta bolnica „Dr Đorđe Joanović“,

    “Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine, Ildiko Bođo predložila je je proširenje dnevnog reda sa tačkom – Informacija o preduzetim aktivnostima na nivou grada, vezanim za otvaranje odeljenja zračne terapije u zrenjaninskoj bolnici “Đorđe Joanović”. Odbornici vladajuće većine su taj predlog odbili. Podsećamo, Skupstina grada Zrenjanina  je još 11. jula 2013. jednoglasno prihvatila inicijativu odborničke grupe LSV da se u Gradskoj bolnici otvori odeljenje zračne terapije”, saopštava informativna služba LSV, uz napomenu da je tom prilikom odlučeno da nadležne službe Gradske uprave pokrenu proceduru koja će dovesti do realizacije ove inicijative.

    “Jedan zračni aparat ide na 250.000 stanovnika. To znači da bi otvaranjem odeljenja za zračnu terapiju u Zrenjaninu bio pokriven ceo Srednjobanatski okrug – navodi se u saopštenju informativne služba LSV, uz opasku da u Vojvodini zračnu terapiju pacijenti dobijaju samo u Institutu u Sremskoj Kamenici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]