• LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE OSUDILA VANDALSKI ČIN U MUŽLJI

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje vandalski čin rušenja i lomljenja u Mužlji i zahteva od nadležnih organa da u što kraćem roku otkriju i kazne počinioce. U subotu, 4. februara, u toku noći, nepoznati počinioci porušili su drvenu kućicu kod zgrade nekadašnjeg bioskopa i polomili nekoliko prozora na ovom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE OSUDILA VANDALSKI ČIN U MUŽLJI

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje vandalski čin rušenja i lomljenja u Mužlji i zahteva od nadležnih organa da u što kraćem roku otkriju i kazne počinioce.

    Tibor Vaš

    U subotu, 4. februara, u toku noći, nepoznati počinioci porušili su drvenu kućicu kod zgrade nekadašnjeg bioskopa i polomili nekoliko prozora na ovom objektu u centru Mužlje.

    – Apsurdno je da je baš tog vikenda građanima Zrenjanina organizovana parada na kojoj su dovedeni konji, predstavljena obučenost Konjičke jedinice, Žandarmerije i Specijalnih antiterorističkih jedinica uz sve prisustvo ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je izjavio da je Zrenjanin siguran grad. LSV poručuje da nama ne treba da u Zrenjanin dovode beogradske konje da paradiraju, nama treba vojvođanska policija kako bi Zrenjanin stvarno bio siguran grad – izjavio je Tibor Vaš, član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika