• LIDER LEVICE SRBIJE POSETIO ZRENjANIN

    Borko Stefanović predstavio program nove stranke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović juče je zrenjaninskoj javnosti, u novim stranačkim prostorijama, predstavio osnove programa nove stranke, kao i ljude sa kojima računa na narednim izborima.

    Stefanović sa članovima Inicijativnog odbora
    Stefanović sa članovima Inicijativnog odbora

    U pokretu su novi, nekompromitovani ljudi, a najbrže smo rastuća opoziciona stranka – izjavio je Stefanović. – Naš program obraća se čoveku, njega vraćamo u centar delovanja, a ne tržište. Želimo potpuno da promenimo sistem. Ne želimo da se u Srbiji stalno vlast i opozicija smenjuju na istoj politici. Takođe, ne želimo da idemo protiv Aleksandra Vučića time što smo protiv njega, već nudimo nešto bolje i drugačije od onoga što on radi.

    Stefanović je, predstavljajući Inicijativni odbor u Zrenjaninu, na čijem čelu je Miljan Pernat, a članovi Predrag Jeremić i Miljan Čičić, rekao da se za lokalne izbore priprema poseban program pod nazivom „24 tačke za Zrenjanin“, da na izbore na svim nivoima Levica Srbije ide sama, a da se o nekim postkoalicionim kombinacijama može razmišljati, ali samo sa strankama koje imaju jasnu demokratsku i proevropsku orijentaciju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]