Politika

Zašto je Kovačević napustio DS

ZRENJANIN – Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i doktor u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ Mile Kovačević potvrdio je za portal „Zrenjaninski“ da je posle 15 godina članstva napustio Demokratsku stranku i prešao u Srpsku naprednu stranku.

Dr Mile Kovačević
Dr Mile Kovačević

On je naveo da iz DS-a ne izlazi zato što je ljut, ili uskraćen za bilo šta, već zato što su ga ljudi iz SNS-a uverili da sa nove pozicije može mnogo više da uradi za grad.

– Već tri godine se nisam bavio stranačkom politikom, bio sam aktivan samo u Skupštini grada kao odbornik. Imao sam u DS-u odlične saradnike i tamo je ostala dobra ekipa, tako da mislim da mojim odlaskom nisam ništa poremetio. Ponavljam, prešao sam u SNS jedino zbog toga što ću u novoj stranci moći da se angažujem više u korist grada – istakao je Kovačević i napomenuo da će ostati odbornik u lokalnom parlamentu.

SNS je danas saopštila da joj je potrebna podrška pojedinaca koji, poput Kovačevića, mogu značajno doprineti funkcionisanju Gradskog odbora, ali i dati ogroman doprinos gradu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM