• Zašto je Kovačević napustio DS

    Ostaje odbornik u Skupštini grada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i doktor u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ Mile Kovačević potvrdio je za portal „Zrenjaninski“ da je posle 15 godina članstva napustio Demokratsku stranku i prešao u Srpsku naprednu stranku.

    Dr Mile Kovačević
    Dr Mile Kovačević

    On je naveo da iz DS-a ne izlazi zato što je ljut, ili uskraćen za bilo šta, već zato što su ga ljudi iz SNS-a uverili da sa nove pozicije može mnogo više da uradi za grad.

    – Već tri godine se nisam bavio stranačkom politikom, bio sam aktivan samo u Skupštini grada kao odbornik. Imao sam u DS-u odlične saradnike i tamo je ostala dobra ekipa, tako da mislim da mojim odlaskom nisam ništa poremetio. Ponavljam, prešao sam u SNS jedino zbog toga što ću u novoj stranci moći da se angažujem više u korist grada – istakao je Kovačević i napomenuo da će ostati odbornik u lokalnom parlamentu.

    SNS je danas saopštila da joj je potrebna podrška pojedinaca koji, poput Kovačevića, mogu značajno doprineti funkcionisanju Gradskog odbora, ali i dati ogroman doprinos gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]