• KONAČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA U SEČNJU

    SEČANJ – Prema podacima koje nam je saopštio Darko Vukoje, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Sečnju, u toj srednjobanatskoj opštini najbolji rezultat na lokalnim izborima ostvarila je SNS sa osvojena 3.162 glasa ili 41,71 posto, što im obezbeđuje 12 odborničkkih mesta u lokalnom parlamentu. Na drugom mestu je Socijalistička partija Srbija sa 1.545 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONAČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA U SEČNJU

    SEČANJ – Prema podacima koje nam je saopštio Darko Vukoje, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Sečnju, u toj srednjobanatskoj opštini najbolji rezultat na lokalnim izborima ostvarila je SNS sa osvojena 3.162 glasa ili 41,71 posto, što im obezbeđuje 12 odborničkkih mesta u lokalnom parlamentu.

    Sečanj

    Na drugom mestu je Socijalistička partija Srbija sa 1.545 glasova, ili 21,84 posto. To će socijalistima doneti 6 mesta u odborničkim klupama. Na trećem mestu je Treća Srbija sa 830 glasova, ili 11,73 posto, što su tri mesta u Skupštini. A dva mesta izborila je Srpska radikalna stranka sa osvojena 543 glasa, ili 7,68 procenata.

    Cenzus nisu prošli „Dosta je bilo“ Saše Radulovića, kojima je nedostajalo svega 20 glasova, a ispod crte su i SVM, LSV i lokalna koalicija DS i DSS.

    Izlaznost u Sečnju je bila 64,2 posto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika