• Kako će biti rešeno pitanje bezbednosti na dečijim igralištima

    Pokret Dosta je bilo podseća da je nedavno u Zrenjaninu održana javna rasprava o predlogu novog pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta na kojoj se moglo čuti da više od 95 posto njih ne zadovoljava standarde bezbednosti.   „Učesnici tribine tvrde da je problem u Zrenjaninu nastao jer je smo u prethodnom periodu imali hiperprodukciju igrališta. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kako će biti rešeno pitanje bezbednosti na dečijim igralištima

    Pokret Dosta je bilo podseća da je nedavno u Zrenjaninu održana javna rasprava o predlogu novog pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta na kojoj se moglo čuti da više od 95 posto njih ne zadovoljava standarde bezbednosti.

     

    „Učesnici tribine tvrde da je problem u Zrenjaninu nastao jer je smo u prethodnom periodu imali hiperprodukciju igrališta. Prema popisu koji je urađen, u gradu i okolnim mestima postoji više od 100 igrališta. Većina nema odgovarajuću podlogu, niti bezbednu opremu što znači da bi, ukoliko se usvoji novi pravilnik, morala da budu zatvorena“, navodi se, između ostalog, u saopštenju Pokreta Dosta je bilo, i postavlja pitanje na koji način će ovaj problem biti rešen.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika