• KADROVSKA REŠENJA NA DNEVNOM REDU SKUPŠTINE GRADA

    ZRENJANIN – Na dnevnom redu sednice Skupštine grada, koja je zakazana za četvrtak, 30. novembar, u 10 časova, naći će se 56 tačaka, a javnosti su kao i uvek najzanimljivije one koje se tiču kadrovskih rešenja.     Tako će na sutrašnjoj sednici biti imenovan direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, a direktora bi trebalo da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KADROVSKA REŠENJA NA DNEVNOM REDU SKUPŠTINE GRADA

    ZRENJANIN – Na dnevnom redu sednice Skupštine grada, koja je zakazana za četvrtak, 30. novembar, u 10 časova, naći će se 56 tačaka, a javnosti su kao i uvek najzanimljivije one koje se tiču kadrovskih rešenja.

     

     

    Tako će na sutrašnjoj sednici biti imenovan direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, a direktora bi trebalo da dobije i Istorijski arhiv.

     

    Doći će do kadrovskih promena u upravnim i nadzornim organima u javnim preduzećima, a najviše promena biće u školskim odborima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]