• Izbori u Zrenjaninu: Biraju se rukovodstva 29 mesnih zajednica

    Izbori za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina biće održani u nedelju, 23. maja. Glasaće se u 29 mesnih zajednica, od toga 11 gradskih i 18 seoskih.   Prvobitno je planirano da izbori za rukovodstva u mesnim zajednicama budu održani 29. novembra prošle godine.   PROČITAJTE JOŠ: Odbornici dali saglasnost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izbori u Zrenjaninu: Biraju se rukovodstva 29 mesnih zajednica

    Izbori za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina biće održani u nedelju, 23. maja. Glasaće se u 29 mesnih zajednica, od toga 11 gradskih i 18 seoskih.

     

    Prvobitno je planirano da izbori za rukovodstva u mesnim zajednicama budu održani 29. novembra prošle godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbornici dali saglasnost na izmene programa poslovanja “Vodovoda”

     

    Međutim, usled pogoršanja epidemiološke situacije izazvane virusom korona, predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić je doneo rešenje o prekidu svih izbornih radnji.

     

    „S obzirom na to da je epidemiološka situacija na teritoriji grada Zrenjanina stabilna i znatno poboljšana u odnosu na prethodni period, predsednik Skupštine grada je doneo rešenje o nastavku izbornih radnji“, navedeno je u Službenom listu Grada Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]